Çılgın Doktor

Hastane de hizmetli olarak çalışan Süleyman’ın masum ve küçük bir oyunu hiç tahmin etmediği sonuçlar doğurur. Bir günlüğüne doktor olan Süleyman en başlarda bu rolü sevse de işler iyice çığırından çıkmaya başlar ve gelen hastalar karşında zor durumda kalır. İzleyenlerin eğlenceli vakit geçirecekleri oyunumuzda aynı zamanda televizyon ve bilgisayarın aşırı kullanımın zararları, yalan söylemenin kötü bir alışkanlık olduğu eğitici unsur olarak yer alır.

Müzikli Çocuk Oyunu

Süresi: 40 Dakika

Fikri İle Zikri

Dünyanın farklılıklarla daha güzel olduğunu ve bu farklılıklarımızın bir araya gelmemize engel olamayacağını ,iyiliğinin ve doğruluğun yolunun en güzel seçim olduğunu anlatan eğlenceli müzikli çocuk oyunumuz FİKRİ İLE ZİKRİ … Şüphesiz minik bir kemirgenseniz ve karnınızda çok acıkmışsa aklınıza ilk gelen kocaman bir peynirdir. Peki en taze ve en lezzetli peyniri nerede bulursunuz? Tabi ki Peynirci Hayri’nin dükkanında. Bir noktayı kaçırdık gibi, ne kadar zeki olursa olsun Fikri’de hata yapar. Fikrinin haritasına göre hareket eden kafadarlar kendilerini peynirci dükkanı yerine Mahir Amcanın marketinde bulurlar. Peki gittiğiniz yer yanlış bir de orada sizi bekleyen kedi Tekir varsa ne yapardınız? Evet, doğru cevap o marketten bir an önce kaçmak olurdu. Onlarda bizim düşündüğümüz gibi yaptılar ancak gelirken kazdıkları tünelin kapandığını görünce kaçmanın başka bir yolunu bulmaya çalıştılar. Tekir’le geçmesi gereken uzun ve macera dolu bir gece Zikri ve Fikriyi bekliyor.

Müzikli Çocuk Oyunu

Süresi : 40 Dakika

Acemi İzci

Izcilik ,doğayı koruyup geliştirme ve kişilerin kendi imkan ve becerileriyle doğada hayatta kalmalarını sağlamayı amaçlar. Bedenen ve ruhen doğa ile uyum sağlayan gençlerin, sağlıklı, zeki, cesur, vatansever ve insancıl bireyler olarak yetişmesi izciliğin felsefesidir. Acemi izci ‘de bir öğrencinin ilk kamp günü anlatılmaktadır.

Müzikli Çocuk Oyunu

Süre: 40 Dakika

Şaşkın Çırak

Şaşkın çırak oyunumuz manavda çalışmaya yeni başlayan çırak Ali ve Ustası İsmail’in yaşadıkları bir günü konu alır. Usta ve çırak arasındaki yaşanan olaylarda izleyenlerin gülecekleri , eğlenecekleri , interaktif olarak katılım sağlayacakları oyunumuzda aynı zamanda eğitim önemi , doğru beslenme , sebze ve meyvelerin faydalarınıda öğrenecekler. Taze ürünlerimizle hizmetinizdeyiz , sizleri manavımıza bekleriz 🙂

Müzikli Çocuk Oyunu

Süre: 40 Dakika