Evlenemiyoruz!

İki gönül bir olunca samanlık seyran olur demiş atalarımız, Devir değişti, İnsanlar değişti, İthal ettiğimiz adetlerimiz, İthal ettiğimiz özel günlerimiz oldu. Vazgeçemediğimiz alışkanlıklarımız, Sosyal olarak hava attığımız hesaplarımız oldu, Tüketim çılgınlığı herkese bulaştı. Acaba evlilik de zamanın ruhuna uydu mu?

Yetişkin Tiyatrosu

Süre: 70 Dakika

Self Servis

Doğaçlama ile alakalı kısaca bir bilgi verilir. Seyirciler arasından bireyler seçilip sahneye kaldırılır.Bu kişilere konular verilir. Örneğin mekan: Otobüs durağı Konuyla alakalı kostümler verilir ve oyun başlar. Sahnedeki bireyler oyunlarını sergilerken bizler yani oyuncu koçlarından komutlar gelir. Örneğin;Otobüs durağında bekleyen bir yolcusun ve otobüs geçerken üstüne su sıçrıyor gibi yönlendirmelerle bu oyuna diğer arkadaşlarını da dahil ederek oyun oynatılır.Her oyun ve alıştırmanın sonunda yapılan aktivitenin amacı ve yararları anlatılır.

Yetişkin Tiyatrosu

Süre: 50 Dakika

Kabare

Kabare, güncel sorunları iğneleyici, alaycı bir tutumla toplumu eleştiriye yönelten şarkı, parodi, skeç, söylev, sözsüz oyun, şiir, karikatür vb. kurulu doğaçlamaya açık, oyuncu ve izleyicinin iç içe olduğu bir tiyatro türü olarak ortaya çıktığı tiyatro türüdür. İstiridye Organizasyon olarak sahnelenen gösterilerimize siz değerli değerli izleyicilerimizi de beklemekteyiz.

Yetişkin Tiyatrosu

Süre: 80 Dakika