HAKKIMIZDA

2009 Yılından itibaren İstiridye Organizasyon  olarak sektörde yerini alan Şirkemiz; Okul Öncesi Eğim, İlköğrem  ve ortaöğrem  seviyesindeki çocuklarımıza  yönelik, şişme oyun alanları ,tiyatro gösterileri ve tiyatro eğitimi  hizmeti vermektedir. Eğitim Sektöründe Üniversitelerde, Belediyelerde, STK’larda  DramaTemel Oyunculuk Eğitimi veren İstiridye Organizasyon  ayrıca, Konser & Organizasyon  ve vermiş olduğu hizmetlerin satışı olmak üzere birçok alanda yenilikçi yaklaşımlarla  faaliyet göstermektedir.

İstiridye Organizasyon vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra Kurumsal Sosyal Sorumluluk ilkesi ile özellikle yetim çocuklara dönük ücretsiz faaliyetleri, duyarlı şirket yönetimi ile topluma değer katmaktadır.

 

MİSYONUMUZ ( Var olma nedenimiz)

Tüm hayal gücü ve enerjimizi kullanarak sunacağımız hizmetlerle; sanatsal , kültürel sunum ve materyallerle sosyal mutluluklar oluşturarak hizmetlerimizden faydalanan her paydaşımızı gülümsetmekir.

 

VİZYONUMUZ (Gelecek hayalimiz)

Ortak payda ve mutlulukların odak noktasında buluşmak amacıyla  sunacağımız eğimsel ve sosyal organizasyonları, evrensel bilgi ve teknolojilerle sürekli destekleyerek, eğim ve eğlence sektöründe akla ilk gelen, en hızlı çözüm ortağı olmaktır.